Een familiebedrijf met passie voor landbouw

De liefde voor landbouw is ons met de paplepel ingegoten. Na zelf jarenlang gewerkt te hebben in de landbouwindustrie hebben wij in 1999 het bedrijf van de ouders van Marcel overgenomen. De eerste jaren genoten we met ons bedrijf in het voorjaar van de bloempjes en de bijtjes en in het najaar prachtige & lekkere appels plukken, tot het weer steeds grilliger werd. In 2004, 2005 en2006 hadden we veel schade door hagel, waardoor we het roer hebben omgegooid.

Nu zijn we naast appels ook begonnen met asperges, waar we ons met het bedrijf vol passie op richten.

Asperges

in 2006 zijn we begonnen met asperges en zijn inmiddels uitgegroeid tot 14 hectare. Het is heerlijk om in het voorjaar bezig te zijn met de teelt en te zien hoe alles weer groeit.

Onze 4 zonen vinden het ook fijn om buiten bezig te zijn. Vooral crossen, maar helpen met z’n allen is ook plezierig. Ze zitten alle 4 nog op school, dus wat het in de toekomst wordt wachten we maar af. Ze moeten in elk geval iets doen waar hun passie ligt.

Boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel verkopen we asperges en appels van ons eigen land, maar ook een breed assortiment groenten & fruit uit de streek. Naast groenten en fruit verkopen wij ook andere bijpassende producten die samen zorgen voor een eerlijke en heerlijke maaltijd!

In het nieuws

Vorig jaar heeft Stadskrant Veghel een artikel aan ons gewijd. Klik op de afbeelding hieronder om het artikel te lezen!